De bästa gaspatronerna till alla!

Lisa & Henrik

Gaspatroner.se finns här för dig!

Med vårt stora sortiment av gaspatroner och gasbehållare har vi sedan 2015 erbjudit kunder i Sverige och resten av världen några av de bästa produkterna på marknaden. När det kommer till gaspatroner och gasbehållare, skall du inte kompromissa med kvaliteten. Vårt stora sortiment av varor i topkvalitet med innovativt design och teknisk expertis är nyckeln till vår framgång, men det är egentligen varje nöjd kund som gör det till en succés.

Sedan vi grundades har det varit vårt mål att leverera förbrukningsvaror direkt till kunden till grossistpriser utan att kompromissa med kvaliteten. När du väljer gaspatroner.se som leverantör får du de bästa produkterna. Samtidigt får du tillgång till ett helt team av experter som står klar till att rådge dig. Varje sekund gör vi vårt ypperste för att ge dig en sublim kundupplevelse, och vi går gärna en extra mil för att säkra dig 100 % nöjdhetsgaranti med gaspatroner.se.

Vår mission reflekteras också i verksamhetens värdegrund, som är styrande för allt i vår verksamhet. Vårt ytterste mål är att erbjuda vår stora och väldigt breda kundbas de bästa skräddarsydda lösningarna genom ansvar, kompetens, Sveriges bästa kundservice och uppriktiga intresse för att hjälpa den enskilda kunden. Allt detta sammanfattas i vår vision: Vi vill erbjuda billiga förbrukningsvaror och samtidigt göra hela beställningen lätt, enkel och okomplicerad.

Genom trovärdighet, skräddarsydda kundlösningar och bra service vill vi bygga en lång och trovärdig relation till våra kunder.

Vi ger dig därför 3 garantier:

  1. Vi har alla varor på lager: Vi är alltid lagerförende, eftersom vi endast säljer lagerförende produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.
  2. Vi skickar omgående: Orders mottagna innan kl 15 skickas samma dag. Annars nästkommande vardag.
  3. Vi är där för dig: Du är alltid välkommen att kontakta vår kompetenta och tillmötesgående kundservice via chatt, mail eller telefon, alla dagar i veckan. Har du en nödsituation har vi jour telefon utanför normala öppettider.

Med vår stora kundkrets och stora produktsortiment är vårt mål att använda framtiden till att bli ännu bättre. Vårt sortiment utökas ständigt och anpassas till såväl utvekling som individuellt kundbehov. Detta sker genom innovativa idéer, kontinuerlig produktutveckling och Sveriges bästa kundservice.

Klicka här för att läsa historien bakom Gaspatroner.se