Vår historia

Historien bakom Gaspatroner.se

Henrik Bruhn på scenenOm du tror att det är svårt att ha en webbshop i en stor marknad med många konkurrenter, så skulle du prova att vara stå-upp komiker :) Att få folk till att skratta, kan vara en av de svåraste sakerna i världen... det vet jag, för jag har levt på det under 15 år! Mitt namn är Henrik Bruhn och jag startade i den branschen år 2003, då jag vann det danska mästerskapet i Stand-up Comedy. Det gav mig möjlighet till att uppleva mer än 100 fester alla följande år, och en av de saker jag observerade när jag kom till platserna, var att lokalerna som såg mest festliga ut hade massor av svävande ballonger. Helt enkelt, de skapade en härlig och underhållande atmosfär.

Där blev jag inspirerad

Det visade sig att alla de som använde de svävande ballongerna var tvungna att hyra en stor åbäkig gasflaska, som det skulle betalas en deposition för och som sedan skulle returneras till gaslagret. Förutom att det givetvis var jobbigt för kunderna att returnera flaskan, så innehöll de stora behållarna också gas till mer än 100 ballonger, vilket för många lokaler var allt för många... men priset var ju detsamma oavsett om man använda 20 eller 100 ballonger.

Dina hårt intjänade pengar behöver inte gå till spillo

Jag började nu med att undersöka marknaden, och efter en tid lyckades jag med att hitta en engångsbehållare med tillräckligt helium för 20–30 ballonger. Det blev vändpunkten, för den ergonomiska högtrycksbehållaren var liten och lätthanterlig, så den kunde enkelt skickas med paketpost, och kunderna kunde sedan lämna den till återvinningsstationen nästa gång de skulle dit. Det var halt enkelt en superbra produkt som kunde spara tid, energi och framför allt pengar!

Helium gav Gaspatroner.se luft under vingarna!

Jag började med att sälja Heliumbehållaren via min presentshop (www.romantiske-gaver.dk) som en extraprodukt, men jag märkte snabbt att efterfrågan på produkten steg snabbt, därför tog jag beslutet om att göra denna shop till ändamålet och utvidga produktsortimentet med att de gaser som fabriken tillverkar. Gaspatroner.se säljer nu:

Du är anledningen till att vi kan existera!

Mitt team av fantastiska medarbetare och jag, är dedikerade i vårt mål med att ge dig den bästa kvaliteten av gaser till de bästa priserna. Vill du veta vad hemligheten är bakom våra priser? Vi köper hela pallar av alla våra gaspatroner, och får därmed det bästa möjliga inköpspriset, och dessa besparingar ger vi vidare till dig. Som motsats till detaljhandelsbutiker som ofta begär en förmögenhet för en gaspatron, så vill vi endast ge dig den bästa möjliga kundbehandlingen, genom att erbjuda dig ett lågt pris tillsammans med en snäll och vänlig kundtjänst.

Vi kommer konstant fortsätta med att hitta nya och praktiska gasprodukter som du kan köpa som privatperson, men ändå få bästa grossistpris!

Gaspatroner.se - Helium, lustgas och CO2 till lågt pris!