Villkor och bestämmelser

Fysiska produkter

Du har 14 dagars returrätt och 2 års reklamationsrätt, enligt gällande konsumentköplag. Returrätt gäller endast för medier i obrutet emballage.
Du kan köpa din returetikett här.

Du ombedes vid mottagningen av varan undersöka denna för eventuella fel och brister. Skulle du få en bristfällig eller fellevererad vara, ombedes du kontakta vår kundservice så snart som möjligt efter att ha konstaterat felet.

Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar från beställningstidpunkten. Vid väsentlig försening (över 21 dagar) av leveransen har du rätt att häva köpet.

Transport

Om varan skadas eller försvinner under transporten är gaspatroner.se betalningsansvarig. Du skall dock meddela vår kundservice inom 14 dagar via e-post. Vid eventuell tvist angående saknade returförsändelser skall kunden kunna visa upp kvitto från Post Nord med paketnummer eller track and tracenummer.

Om varan skadas eller försvinner när du returnerar den är du betalningsansvarig.

Om vi får ett paket i retur, där portot inte är betalt, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader, som uppstår i samband med en sådan returförsändelse, för närvarande 120,00 SEK. Betalning skall ske inom 10 dagar från faktureringsdatumet.

Frakt

Det är enhetsfrakt 79 kr. vid beställningar på gaspatroner.se. Speciella order eller liknande kan dock avgiftsbeläggas, detta avtalas därmed individuellt. Dina varor skickas från Danmark, så förvänta dig 1-3 vardagars leverans. Enhetsfrakt gäller endast Sverige. Övrigt utland tillkommer extra porto enligt gällande taxor.

Beställning

Du kan betala med Klarna, PayPal, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB och Diners Club. För att kunna köpa från gaspatroner.se måste du acceptera våra köpsvillkor.

Detta är ett juridiskt avtal mellan dig och gaspatroner.se som anger villkor för din användning av de tjänster som erbjuds av gaspatroner.se. Om du inte accepterar dessa villkor, bör du avstå från att trycka på "Acceptera" och därmed också från att använda tjänsterna.

Du måste acceptera och anpassa dig enligt dessa villkor som du presenteras för på denna sida.

Ändringar, tillägg eller utelämnande är inte acceptabelt.

Användning av gaspatroner.se

  1. Åldersgräns: Tjänsten får bara användas av personer som är 13 år eller äldre och har fått tillåtelse av sina föräldrar eller vårdnadshavare, eller av personer som är 18 år och är vederhäftiga.
  2. Stötande material: Du förstår att du vid användning av gaspatroner.se kan stöta på innehåll som kan uppfattas som kränkande, stötande eller oanständigt., även om innehållet inte nödvändigtvis uttryckligen är angivit som kränkande, oanständigt eller stötande. Ändå accepterar Du användningen av gaspatroner.se helt på egen risk.
  3. Personuppgifter: gaspatroner.se kommer inte att lämna ut personlig information om våra kunder, om det inte är mycket tydligt angivit eller mot brott begås mot dessa avtal.
  4. Produkter: Produkter som köpts på gaspatroner.se får endast användas av dig. Allt kommersiellt bruk är ej tillåtet, det är heller inte tillåtet att göra några försök på utlämning av produkten. Det är inte heller tillåtet att du eller en tredje part kringgår eller försöker kringgå eventuella säkerhetsåtgärder. Om du vill citera något av det inköpta materialet, måste detta göras på ordentligt akademiskt sätt. Som kund är det ditt ansvar att det inköpta materialet inte lämnas ut till tredje part. Om detta avtal inte respekteras av dig som kund kommer du att kunna åtalas i lagens fulla utsträckning. Genom att klicka på "Jag accepterar villkoren" uppger du att du har läst och förstått våra handelsvillkor.